Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/85416

La liberalitzacio del mercat i l’evolucio del consum de carn, 1800-1935
Guàrdia Bassols, Manuel; Oyón Bañales, José Luis; Fava, Nadia
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Teoria i Història de l'Arquitectura i Tècniques de Comunicació; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori; Universitat Politècnica de Catalunya. PUPP - Perspectives Urbanes: Aproximacions Comparades
-Àrees temàtiques de la UPC::Urbanisme::Aspectes econòmics
-Markets
-Proveïment
-Mercats
-Consum
-Carn
-Escorxador
-Ramaderia
-Bestiar
-Majoristes
-Transició Nutricional
-Liberalització
-Cicles econòmics
-Comerç minorista
-Carnisseries
-Mercats
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Artículo - Versión presentada
Capítulo o parte de libro
Museu d'Història de Barcelona: Institut de Cultura: Ajuntament de Barcelona
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Guàrdia Bassols, Manuel; Oyón Bañales, José Luis; Fava, Nadia
Fava, Nadia; Guàrdia Bassols, Manuel; Oyón Bañales, José Luis
Guàrdia Bassols, Manuel; Oyón Bañales, José Luis; Fava, Nadia
Guàrdia Bassols, Manuel; Fava, Nadia; Oyón Bañales, José Luis
Fava, Nadia; Guàrdia Bassols, Manuel; Oyón Bañales, José Luis