Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/85416
Título: | La liberalitzacio del mercat i l’evolucio del consum de carn, 1800-1935 |
---|---|
Autor/a: | Guàrdia Bassols, Manuel; Oyón Bañales, José Luis; Fava, Nadia |
Otros autores: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Teoria i Història de l'Arquitectura i Tècniques de Comunicació; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori; Universitat Politècnica de Catalunya. PUPP - Perspectives Urbanes: Aproximacions Comparades |
Abstract: | |
Materia(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Urbanisme::Aspectes econòmics -Markets -Proveïment -Mercats -Consum -Carn -Escorxador -Ramaderia -Bestiar -Majoristes -Transició Nutricional -Liberalització -Cicles econòmics -Comerç minorista -Carnisseries -Mercats |
Derechos: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipo de documento: | Artículo - Versión presentada Capítulo o parte de libro |
Editor: | Museu d'Història de Barcelona: Institut de Cultura: Ajuntament de Barcelona |
Compartir: |