Guia educativa sobre l'al·lèrgia al pol·len a l'atenció primària i a escoles
Jiménez del Val, Sara
Belmonte, Jordina, tut. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Data: 2015
Descripció: 48 p.
Resum: Aquesta guia intenta ser una modesta i senzilla ajuda indicativa i informativa sobre l'al·lèrgia al pol·len per a malalts i infermeres a l'àmbit de l'atenció primària i escoles. L'àrea d'actuació de la guia és a la de l'educació, tot des d'una visió global integradora de la salut, vegetació, clima, geografia, hàbits de vida. . . que poden passar de ser escenaris provocadors i agreujants del trastorn, si s'hi afegeix la capacitat personal d'una conducta evitadora de pol·len, a reduir notablement aquests símptomes. Amb aquesta guia la intenció és fer arribar a la població aquesta informació de manera senzilla i breu a través del sector sanitari en l'àmbit d'atenció primària, per què puguin reconèixer la malaltia les persones no diagnosticades, ja que es troba un infradiagnòstic d'aquesta. A la vegada ajudar amb recomanacions d'evitació al pol·len a les persones diagnosticades, o a que reconeguin la malaltia les persones que encara no tenen la confirmació o que sospiten que la tenen.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciències Ambientals [2501915]
Col·lecció: Facultat de Ciències. Projectes i treballs de final de carrera. Ciències ambientals
Document: Treball final de grau
Matèria: Pol·len ; Pol·linosi ; Al·lèrgia respiratòria ; Al·lergologia



48 p, 1.3 MB

8 p, 120.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Ciències. TFM

 Registre creat el 2016-03-21, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir