To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/84290
Title: | Consumers' segmentation based on the acceptability of meat from entire male pigs with different boar taint levels in four European countries: France, Italy, Spain and United Kingdom |
---|---|
Author: | Panella Riera, Nuria; Blanch, Marta; Kallas, Zein; Chevillon, Patrick; Garavaldi, A.; Gil Roig, José María; Font i Furnols, Maria; Oliver, Maria Angels |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. CREDA - Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari |
Abstract: | |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana -Consumers choice -Acceptability -Androstenone -Boar taint -Consumers -Clusters -Skatole -Consumidors -- Conducta |
Rights: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Article - Updated version Article |
Share: |