Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/27976

Using trendsetting chefs to design new culinary preparations with the "Penjar" tomato
Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Puig-Pey, M.; Biarnes, J.; Vilaseca, H.; Simó Cruanyes, Joan; Plans Pujolràs, Marçal; Casañas Artigas, Francesc; Massanes, T.
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana
-Tomatoes--Varieties
-alc gene
-Catalan bread with tomato
-jam
-sensory analysis
-sensory preferences
-tomato
-tomato sauce
-tomato soup
-Trendsetting chefs
-Cuina--Investigació
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Versió publicada
Article
Taylor & Francis Ltd.
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Casañas Artigas, Francesc; Simó Cruanyes, Joan; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Plans Pujolràs, Marçal; Sabaté Reboll, José
Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Simó Cruanyes, Joan; Plans Pujolràs, Marçal; Casañas Artigas, Francesc
Plans Pujolràs, Marçal; Simó Cruanyes, Joan; Casañas Artigas, Francesc; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Rodriguez Saona, Luis; Sabaté Reboll, José
Casañas Artigas, Francesc; Simó Cruanyes, Joan; Plans Pujolràs, Marçal; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Sabaté Reboll, José
Casañas Artigas, Francesc; Simó Cruanyes, Joan; Plans Pujolràs, Marçal; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Sabaté Reboll, José