Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2099.1/25620

Pla de negoci de d’una pastisseria apta per a celíacs
Román Solana, Marc
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses; Matas Tarruella, Antoni
-Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Direcció d’operacions::Anàlisi de processos de negoci i de fabricació
-Bakers and bakeries
-Celiac disease
-New business enterprises
-Business planning
-Feasibility studies
-Market surveys
-Pastisseries
-Malaltia celíaca
-Empreses -- Creació
-Empreses -- Planificació
-Estudis de viabilitat
-Mercat -- Anàlisi
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Projecte/Treball fi de carrera o de grau
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostra el registre complet del document