Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2099.1/25210

Influència de la viscositat en preparats alimentaris destinats a persones afectades per disfàgia
Alba Mora, Mercè
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Resistència de Materials i Estructures a l'Enginyeria; García Raurich, Josep
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química
-Disfàgia
-Química
Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
Projecte/Treball fi de carrera o de grau
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

García González, Maria Luisa; García Raurich, Josep; Raventós Santamaria, Mercè; Alba Mora, Mercè
Garcia González, Marisa; Raventós Santamaria, Mercè; García Raurich, Josep; Alba Mora, Mercè