Aplicació Android de gestió d'un club de bàsquet
Casanova Barjuan, Marc
Grau Sala, Ramon
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2014
Descripció: 99 p.
Resum: El següent document correspon a la memòria del projecte fi de carrera d'Enginyeria Informàtica en què hi podem trobar l'explicació del disseny i la implementació de l'aplicació següent: gestió d'un club de bàsquet sobre la plataforma Android. Aquesta memòria correspon a un projecte desenvolupat per una persona en solitari. S'hi exposen tres parts clarament diferenciades: la justificació de l'elecció d'Android, el disseny i la implementació de l'aplicació. La implementació conté funcions com ara la pissarra per a l'entrenador, jugades interactives i la creació d'actes digitals.
Resum: El siguiente documento corresponde a la memoria del proyecto de fin de carrera de Ingeniería Informática, donde se explica el diseño e implementación de la aplicación siguiente: gestión de un club de básquet sobre la plataforma Android. Esta memoria corresponde a un proyecto desarrollado por una persona en solitario. Se exponen tres partes diferenciadas: la justificación de la elección de Android, el diseño y la implementación de la aplicación. La implementación contiene funciones como la pizarra para el entrenador, jugadas interactivas o la creación de actas digitales.
Resum: The following document deals with the report of the final Information Technologies degree, which contains the design and implementation of the following application: management of a basketball club on an Android platform. This belongs to a project developed by one person. In this report you will find three basic parts: the justification of chose of the Android platform, the design and the app implementation. The implementation contains functions such as the trainer's blackboard, interactive plays or creation of digital match reports.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Programari d'aplicació ; Desenvolupament



Memòria
99 p, 8.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2015-02-20, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir