Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/23531

Optimització del procés d’extracció de l’oli essencial de la pell de taronja
López Tejada, Ana
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; García Raurich, Josep
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries
-Àrees temàtiques de la UPC::Desenvolupament humà i sostenible::Enginyeria ambiental::Tractament dels residus
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Indústries químiques::Olis i greixos industrials
-Food industry and trade -- Recycling.
-Agricultural wastes -- Recycling
-Orange industry
-Essences and essential oils
-Aliments -- Indústria i comerç -- Residus
-Residus agrícoles -- Aprofitament
-Taronges -- Indústria i comerç
-Essències
Trabajo/Proyecto fin de carrera
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem