Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2099.1/21979

Aplicació de la tècnica d'extracció de Likens-Nickerson (SDE) a productes naturals: poma Fuji i poma Golden
Marín Beltrán, Meritxell
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Guadayol Cunill, José María
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Química analítica
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
-Volatile organic compounds
-Extraction (Chemistry)
-Gas chromatography
-Mass spectrometry
-Volàtils
-SDE
-Quince
-GC-MS
-Cromatografia de gasos
-Espectrometria de masses
-Pomes
-Extracció (Química)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Projecte/Treball fi de carrera o de grau
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostra el registre complet del document