Gestor web de una entidad deportiva
Aguado, Francisco Javier
Aragonés Ortiz, Raúl (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2014
Descripció: 109 p.
Resum: El proyecto consiste en el diseño y desarrollo de una aplicación web para la gestión de una entidad deportiva. La aplicación ha de permitir la gestión de las distintas facetas deportivas: temporadas, categorías, ligas, equipos, resultados y clasi caciones. También será un escaparate de lo que ocurre en la entidad para socios y accionados; así, también ha de servir para la publicación de noticias relacionadas con la entidad y facilitar la información en una zona pública que podrá ver cualquiera.
Resum: El projecte consisteix en el disseny i desenvolupament d'una aplicació web per a la gestió d'una entitat esportiva. L'aplicació ha de permetre la gestió de les diferents facetes esportives: temporades, categories, lligues, equips, resultats i classificacions. També serà un aparador del que succeeix a l'entitat per a socis i a ccionats; així, també ha de servir per a la publicació de notícies relacionades amb l'entitat i facilitar la informació en una zona pública que podrà veure qualsevol.
Resum: The project consists to designing and developing of a web application for managing a sports organization. The application must allow the management of these sports facets: seasons, categories, leagues, teams, results and standings. Also will showcase what happens in the organization for members and fans, and also must be useful for the publication of news related to the organization and provide the information in a front end that anyone can see.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Clubs esportius ; Administració ; Processament de dades ; Pàgines web ; Disseny



109 p, 8.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-04-16, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir