Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/21931
Título: | Selecting the best taste: a group decision-making application to chocolates design |
---|---|
Autor/a: | Agell Jané, Núria; Sánchez Hernández, Germán; Sánchez Soler, Monica; Ruiz Vegas, Francisco Javier |
Otros autores: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Matemàtica Aplicada II; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria de Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial; Universitat Politècnica de Catalunya. GREC - Grup de Recerca en Enginyeria del Coneixement |
Abstract: | |
Abstract: | |
Materia(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Matemàtiques i estadística::Estadística matemàtica::Mètodes estadístics -Probabilities -Multi-criteria group decision making -Consensus and decision making under uncertainty -Aggregation in consensus -Probabilitats -60A Foundations of probability theory |
Derechos: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipo de documento: | Artículo - Versión publicada Objeto de conferencia |
Compartir: |