Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/21931

Selecting the best taste: a group decision-making application to chocolates design
Agell Jané, Núria; Sánchez Hernández, Germán; Sánchez Soler, Monica; Ruiz Vegas, Francisco Javier
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Matemàtica Aplicada II; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria de Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial; Universitat Politècnica de Catalunya. GREC - Grup de Recerca en Enginyeria del Coneixement
-Àrees temàtiques de la UPC::Matemàtiques i estadística::Estadística matemàtica::Mètodes estadístics
-Probabilities
-Multi-criteria group decision making
-Consensus and decision making under uncertainty
-Aggregation in consensus
-Probabilitats
-60A Foundations of probability theory
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Artículo - Versión publicada
Objeto de conferencia
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Agell Jané, Núria; Sánchez Hernández, Germán; Sánchez Soler, Monica; Ruiz Vegas, Francisco Javier
Montserrat Adell, Jordi; Agell Jané, Núria; Sánchez Soler, Monica; Ruiz Vegas, Francisco Javier
Montserrat Adell, Jordi; Sánchez Soler, Monica; Ruiz Vegas, Francisco Javier; Agell Jané, Núria
Agell Jané, Núria; Sánchez Soler, Monica; Prats Duaygues, Francesc; Ruiz Vegas, Francisco Javier
Nguyen, Jennifer; Sánchez Hernández, Germán; Armisen Morell, Albert; Agell Jané, Núria; Angulo Bahón, Cecilio