Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2099.1/20830

Som conscients del malbaratament alimentari que generem? Percepció social i proposta de mesura
Díaz Ruiz, Raquel
Universitat Politècnica de Catalunya. Institut Universitari de Recerca en Ciència i Tecnologies de la Sostenibilitat; Gil Roig, José María; Costa Font, Montserrat
-Àrees temàtiques de la UPC::Desenvolupament humà i sostenible::Aspectes socials
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana
-Consommation durable
-Food consumption
-Food security
-Malbaratament alimentari
-Percepció social
-Models d'equacions estructurals
-Enquestes quantitatives
-Mòdel de comportament
-Àrea metropolitana de Barcelona
-Consum responsable
-Aliments -- Consum
-Seguretat alimentària
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Treballs d'investigació/Fi de màster
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a