To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/20820

Sobirania alimentària, gastronomia i alimentació a Catalunya, un model sostenible?
Robert Aragay, Marc
Universitat Politècnica de Catalunya. Institut Universitari de Recerca en Ciència i Tecnologies de la Sostenibilitat; Gil Roig, José María; Rivera Ferre, Marta
-Àrees temàtiques de la UPC::Desenvolupament humà i sostenible::Desenvolupament humà
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Agricultura sostenible
-Food supply -- Catalonia
-Food industry and trade -- Catalonia
-Food security -- Catalonia
-Sobirania Alimentària
-Consum
-Catalunya
-Alimentació
-Producció
-Cuina
-Aliments -- Abastament -- Catalunya
-Aliments -- Indústria i comerç -- Catalunya
-Seguretat alimentària -- Catalunya
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Research/Master Thesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters