Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/221754

Active packaging containing nisin and high pressure processing as post-processing listericidal treatments for convenience fermented sausages
Marcos Muntal, Begonya; Aymerich Calvet, Mª Teresa; Garriga Turón, Margarita; Arnau, J. (Jacint)
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
2013
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Embotits -- Envasament
Embotits -- Microbiologia
Envasament i conservació d'aliments
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
21 p.
Artículo
Artículo - Versión aceptada
Elsevier
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Marcos_2013_Active.pdf 751.0 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Marcos Muntal, Begonya; Aymerich Calvet, Mª Teresa; Garriga Turón, Margarita; Monfort i Bolivar, Josep M.
Marcos Muntal, Begonya; Aymerich Calvet, Mª Teresa; Monfort, J. M.; Garriga Turón, Margarita
Latorre-Moratalla, M. L.; Bover Cid, Sara; Aymerich Calvet, Mª Teresa; Marcos Muntal, Begonya; Vidal Carou, Ma. Carmen; Garriga Turón, Margarita
Marcos Muntal, Begonya; Aymerich Calvet, Mª Teresa; Monfort, J. M.; Garriga Turón, Margarita