Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/221750

High pressure induced changes on sarcoplasmic protein fraction and quality indicators
Marcos Muntal, Begonya; Kerry, Joseph P.; Mullen, Anne Maria
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
2010
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Carn -- Qualitat
Altes pressions (Tecnologia)
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
22 p.
Artículo
Artículo - Versión aceptada
Elsevier
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Marcos_2010.pdf 393.2 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Clariana Orduña, Maria; Valverde, Juan; Wijngaard, Hilde; Mullen, Anne Maria; Marcos Muntal, Begonya
Marcos Muntal, Begonya; Aymerich Calvet, Mª Teresa; Garriga Turón, Margarita; Monfort i Bolivar, Josep M.