Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/19859

Quantificació dels residus orgànics generats al bar-restaurant del campus del Baix Llobregat i valorització de la fracció orgànica per compostatge
Pujol Troncoso, Matías Ignacio; Lladó Cilimingras, Rafael
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Martínez Farré, Francesc Xavier; López Martínez, Margarita
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Agricultura sostenible
-Compost--Experiments
-Residu orgànic
-Campanya de sensibilització
-Compost
-Residu municipal
-Dimensionament compostatge
-Compostatge
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Trabajo/Proyecto fin de carrera
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem