Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/19859
Título: | Quantificació dels residus orgànics generats al bar-restaurant del campus del Baix Llobregat i valorització de la fracció orgànica per compostatge |
---|---|
Autor/a: | Pujol Troncoso, Matías Ignacio; Lladó Cilimingras, Rafael |
Otros autores: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Martínez Farré, Francesc Xavier; López Martínez, Margarita |
Abstract: | |
Materia(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Agricultura sostenible -Compost--Experiments -Residu orgànic -Campanya de sensibilització -Compost -Residu municipal -Dimensionament compostatge -Compostatge |
Derechos: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipo de documento: | Trabajo/Proyecto fin de carrera |
Editor: | Universitat Politècnica de Catalunya |
Compartir: |