Detecció de matrícules amb sistemes de baix cost
Valero Moreno, Alberto
Baldrich i Caselles, Ramon (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 75 p.
Resum: En aquest projecte s'avaluen els mètodes utilitzats per els mecanismes de detecció de matrícules, i es proposarà un algorisme de detecció de matrícules dissenyat específicament per a sistemes de baix cost com ara els ordinadors actuals. Utilitzarem eines al nostre abast, com càmeres fotogràfiques domèstiques o de mòbil per analitzar el rendiment de l'algorisme.
Resum: En este proyecto se evalúan los métodos utilizados por los mecanismos de detección de matrículas, y se propondrá un algoritmo de detección de matrículas diseñado específicamente para sistemas de bajo coste como los ordenadores actuales. Usaremos herramientas a nuestro alcance, como cámaras fotográficas domésticas o de móvil para analizar el rendimiento del algoritmo.
Resum: This project evaluates the methods used by the license plate detection mechanisms, and proposes a license plate detection algorithm designed specifically for low cost systems such as today computers. We will use common tools such as domestic or mobile phone cameras to analyze the performance of the algorithm.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Reconeixement òptic de caràcters



75 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir