Tecnologies de la parla : creació d'un punt d'informació
Closa Serra, Xavier
Meneses Benítez, Montserrat, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 103 p.
Resum: En esta memoria está reflejado todo el proceso de creación de un sistema de diàlogo persona-màquina basado en la idea de montar un punto de información turístico que transmita datos hablados al turista cuando éste se los pida. Se encontrará una breve introducción a estos sistemas, se explicarán las partes que se utilizan a la hora de construir uno, se verá el funcionamiento, las herramientas utilizadas durante la creación de nuestro proyecto, las pruebas realizadas para comprobar su correcto funcionamiento y para terminar también se comentará el resultado del estudio de viabilidad llevado a cabo.
Resum: In this report there is reflected throughout the process of creating a human-machine dialogue system based on the idea of setting up a tourist information point to convey spoken information to the tourist when he asks for them. Furthermore, there is a brief introduction to these systems, it explains the parts that are used to construct one of this and his operation, the tools used during the creation of our project, the tests done to verify the correct operation and nally also discuss the results of the feasibility study.
Resum: En aquesta memòria hi ha reflectit tot el procés de creació d'un sistema de diàleg persona-màquina basat en la idea de muntar un punt d'informació turístic que transmeti dades parlades al turista quan aquest les hi demani. S'hi trobarà una breu introducció a aquests sistemes, s'explicaran les parts que s'utilitzen a l'hora de construir-ne un, se'n veurà el funcionament, les eines fetes servir durant la creació del nostre projecte, les proves realitzades per comprovar-ne el correcte funcionament i per acabar també es comentarà el resultat de l'estudi de viabilitat dut a terme.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Interacció persona-ordinador ; Reconeixement automàtic de la parla ; Conversió automàtica text-veu



103 p, 3.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir