Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/20296
Títol: | Monitorización del proceso de fermentación maloláctica en el vino tinto mediante propagación de ondas de ultrasonido |
---|---|
Autor/a: | Novoa Díaz, Daniel F.; Puig-Pujol, A.; Rodríguez Nogales, J. M.; Fernández Fernández, E.; Vila Crespo, J.; Capdevila, F; Amer, M.A.; García Álvarez, Víctor Óscar; Chávez Domínguez, Juan Antonio; García Hernández, Miguel J.; Turó Peroy, Antonio; Salazar Soler, Jorge |
Altres autors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Electrònica; Universitat Politècnica de Catalunya. GSS - Grup Sistemes Sensors |
Abstract: | |
Abstract: | |
Matèries: | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Viticultura -Àrees temàtiques de la UPC::So, imatge i multimèdia -Fermentation malolactique -Ultrasonic waves -Ultrasonidos -Velocidad -Fermentación -Ácido málico -Ácido láctico -Fermentació malolàctica -Ultrasons |
Drets: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipus de document: | Article - Versió publicada Objecte de conferència |
Publicat per: | AMV |
Compartir: |