Reconstrucció 3D : comparativa d'algoritmes de correspondència
Fàbrega Clavé, Jaume
Lumbreras Ruiz, Felipe, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 51 p.
Resum: En aquest projecte s'analitzen dos algoritmes de correspondència entre imatges amb l'objectiu d'accelerar el procés de reconstrucció 3D mitjançant MVS. S'analitza tot el procés de reconstrucció i a partir d'un software existent es fa la comparació de l'algoritme SIFT i l'algoritme BRISK. A partir dels tests realitzats es conclou que el BRISK és més ràpid i millor per a una reconstrucció 3D.
Resum: En este proyecto se analizan dos algoritmos de correspondencia entre imágenes con el objetivo de acelerar el proceso de reconstrucción 3D mediante MVS. Se analiza todo el proceso de reconstrucción y a partir de un software existente se hace la comparación de el algoritmo SIFT y el algoritmo BRISK. A partir de los tests realizados se concluye que el BRISK es más rápido y mejor para una reconstrucción 3D.
Resum: In this project we analyze two matching algorithms between images in order to accelerate the process of 3D reconstruction by MVS. It analyzes the process of reconstruction and from an existing software we compare SIFT algorithm and BRISK algorithm. From the tests performed we conclude that BRISK algorithm is faster and better for a 3D reconstruction.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Visualització tridimensional (Informàtica)



51 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir