Vehículos-robot de guiado automático para almacenes y plantas de manufacturación
Moreno Villafranca, José Miguel
Ribas i Xirgo, Lluís, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 76 p.
Resum: En este proyecto de final de carrera se realiza la gestión del tráfico de AGV y la simulación de su comportamiento al circular por una planta de estudio. Con la simulación se puede ver como varía el comportamiento de la planta al modificar el número de AGV y la velocidad a la que circulan. La planta objeto de estudio es un laboratorio de análisis clínico en el que se ha sustituido el sistema de transporte interno basado en cintas por uno con AGV, con lo que se ha podido comprobar que dicha sustitución es factible.
Resum: En aquet projecte de final de carrera s'ha fet la gestió del trànsit d'AGV i la simulació del seu comportament al circular per una planta d'estudi. Amb la simulació es pot veure com varia el comportament de la planta en modificar el nombre d'AGV i la velocitat a la que circulen. La planta objecte d'estudi és un laboratori d'anàlisis clíniques en el que s'ha substituït el sistema de transport intern basat en cintes per un amb AGV, amb el que s'ha pogut comprovar que aquesta substitució és factible.
Resum: In this capstone project an AGV traffic management system has been done, as well as the simulation when they circulate in a case study plant. With those simulations it is possible to observe the behaviour of the plant under different values for the number of AGVs and their speed. The plant of case study has been an automated laboratory of clinical analyses where the conveyor-belt based internal transport system has been replaced by AGVs. The corresponding simulation data shows that this option is feasible.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Laboratoris clínics ; Automatització



Projecte
76 p, 2.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir