Desenvolupament d'una web d'un club esportiu amb entrenaments personalitzats
Roselló Pujol, Jordi
Roca i Marvà, Francesc Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 65 p.
Resum: El propòsit d'aquest projecte és desenvolupar una pàgina web d'un club esportiu que permeti gestionar les parts esportiva, administrativa, i doni a conèixe'l als usuaris d'Internet. Aquesta memòria s'inicia explicant les motivacions, objectius i la planificació del projecte. Seguidament ens situa dins l'estat de l'art en què es troba i s'exposa l'anàlisi de requeriments detallant el que s'espera del producte. Tot seguit, s'explica el modelat de comportament on s'especifiquen els casos d'ús, es presenta el disseny de la BD, les tecnologies utilitzades i una presentació gràfica del portal. Per finalitzar s'exposen els errors trobats amb les solucions pertinents, les proves i les conclusions.
Resum: El propósito de este proyecto es desarrollar una página web de un club deportivo que permita gestionar las partes deportiva, administrativa, y dé a conocerlo a los usuarios de Internet. Esta memoria se inicia explicando las motivaciones, objetivos y la planificación del proyecto. Seguidamente nos sitúa dentro del estado del arte en que se encuentra y se expone el análisis de requerimientos detallando lo que se espera del producto. A continuación, se explica el modelado de comportamiento donde se especifican los casos de uso, se presenta el diseño de la BD, las tecnologías utilizadas y una presentación gráfica del portal. Para finalizar se exponen los errores encontrados con las soluciones pertinentes, las pruebas y las conclusiones.
Resum: The purpose of this project is to develop a web site of a sport club to manage sports and administrative part, and let the Internet users know it. This report begins by explaining the motivations, objectives and the planning of the project. Then we are placed in the state of the art where the analysis of the requirements detailing what would be expected from the product is exposed. Then the behavior model specifying the use cases is explained, the design of the database, the technologies used and a graphical presentation of the site are presented. Finally the errors found with solutions, tests and conclusions are detailed.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Pàgines web ; Desenvolupament ; Clubs esportius ; Administració ; Processament de dades ; Entrenament (Esport)



Projecte
65 p, 2.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir