Diseño y puesta en marcha del laboratorio de Unmanned Aircraft Systems de la UAB
Cuadras Mas, Roger
Moreno Ortiz, Romualdo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 135 p.
Resum: El objetivo principal de este trabajo es proponer un modelo de organización y de funcionamiento de un laboratorio de Unmanned Aircraft Systems para Gestión Aeronáutica de la UAB, a partir de la fijación de unos objetivos a corto, medio y largo plazo, e identificando un modelo de toma de decisión de cambios en la estrategia de desarrollo del laboratorio que permita la adaptación a las posibles evoluciones del entorno.
Resum: L'objectiu principal d'aquest treball és proposar un model d'organització i de funcionament d'un laboratori de Unmanned Aircraft Systems per a Gestió Aeronàutica de la Universitat Autònoma de Barcelona, a partir de la creació d'uns objectius a curt, mitjà i llarg termini, i identificant un model de presa de decisions de canvi en l'estratègia de desenvolupament del laboratori que permeti l'adaptació als possibles canvis de l'entorn.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Màster en Gestió Aeronàutica [4313785]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Gestió Aeronàutica
Pla d'estudis: Pla d' Estudis de Gestió Aeronàutica [829]
Document: Treball final de grau
Matèria: Simuladors de vol ; Avions no tripulats



135 p, 2.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2013-03-25, darrera modificació el 2024-01-27



   Favorit i Compartir