POKERAN : Juego de poker
Molina Catalán, David
Alcántara Cano, Salvador
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 57 p.
Resum: La finalidad de este proyecto es la realización de una aplicación para dispositivos Android. El juego va dirigido a toda persona que quiera aprender o simplemente disfrutar del juego del póquer con personas conocidas. Esta aplicación pretende que jugar al póquer sea una práctica sencilla para todo el mundo. Se consigue también que sea el propio sistema el encargado de aplicar las normas y que sin necesidad de conexión a internet sea capaz de jugar con mas personas a la vez en un mismo dispositivo. Se ha escogido este sistema por la gran influencia que tiene y su fácil uso, además de posibilidades y facilidades que ofrece su compatibilidad con un lenguaje consolidado como es Java y XML.
Resum: La finalitat d'aquest projecte és la realització d'una aplicació per a dispositius Android. El joc va dirigit a tota persona que vulgui aprendre o simplement gaudir del joc del pòquer amb persones conegudes. Aquesta aplicació pretén que jugar a pòquer sigui una pràctica senzilla per a tothom. S'aconsegueix també que sigui el propi sistema l'encarregat d'aplicar les normes i que sense necessitat de connexió a Internet sigui capaç de jugar amb més persones a la vegada en un mateix dispositiu. S'ha escollit aquest sistema per la gran influència que té i el seu fàcil ús, a més de les possibilitats i facilitats que ofereix la seva compatibilitat amb un llenguatge consolidat com és Java i XML.
Resum: The purpose of this project is to create an application for Android devices. The game is aimed at anyone who wants to learn how to play poker or simply at anyone who wants to enjoy playing the game with friends and family. This application intends to show that poker could be a simple practice for everyone. It has already been proved that the system itself would be responsible for properly applying pokers' rules and also making possible to play, without internet connection, with more people through the same device. The Android system was chosen for the great influence and for being easy to use, as well as its possibilities and facilities for its compatibility with the Java and XML language.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Jocs de cartes ; Processament de dades



57 p, 1.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2013-03-18, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir