Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2099.1/17583
Títol:
|
Associació entre la ingesta de flavonoids i lignans amb la mortalitat: Comparació entre el Model de Cox i el Model de Riscos Competitius
|
Autor/a:
|
Jiménez Díaz, Carolina
|
Altres autors:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Estadística i Investigació Operativa; Zamora, Raúl; Clèries, Ramon; Langohr, Klaus |
Matèries:
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Matemàtiques i estadística::Estadística matemàtica -Survival analysis (Biometry) -Flavonoids -Lignans -Cox -Riscos Competitius -Anàlisi de supervivència (Biometria) -Classificació AMS::62 Statistics::62N Survival analysis and censored data |
Drets:
|
|
Tipus de document:
|
Treballs d'investigació/Fi de màster |
Publicat per:
|
Universitat Politècnica de Catalunya
|
Compartir:
|
|
Mostra el registre complet del document