To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/17789

Effect of start-up conditions on nitrification rates: Ammonia concentrations and salinity
Masaló Llorà, Ingrid; Oca Baradad, Joan
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. AQUAL - Aqüicultura i qualitat dels productes aquàtics
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Pesca::Aqüicultura
-Aquaculture--Research.
-Aqüicultura -- Investigació
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Published version
Conference Object
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Oca Baradad, Joan; Cremades Ugarte, Javier; Jiménez de Ridder, Patrícia; Pintado, José; Masaló Llorà, Ingrid
Oca Baradad, Joan; Machado, Samuel; Jiménez de Ridder, Patrícia; Pintado Valverde, José; Cremades Ugarte, Javier; Masaló Llorà, Ingrid
Masaló Llorà, Ingrid; Machado, Samuel; Cremades Ugarte, Javier; Pintado Valverde, José; Jiménez de Ridder, Patrícia; Oca Baradad, Joan
Pintado Valverde, José; Ruiz, Patricia; Oca Baradad, Joan; Masaló Llorà, Ingrid; Jiménez de Ridder, Patrícia; Cremades Ugarte, Javier
Papacek, Stepan; Petera, Karel; Masaló Llorà, Ingrid; Oca Baradad, Joan
 

Coordination

 

Supporters