La Competencia jurisdiccional en materia de sucesiones transfronterizas en el Reglamento (UE) Nº 650/2012
Ballesta Martí, Lídia
Arenas García, Rafael, tut.

Publicació: Institut Universitari d'Estudis Europeus 2012
Descripció: 61 p.
Resum: Aquest estudi està orientat a presentar la manera com configura la competència jurisdiccional en matèria de successions transnacionals en el Reglament (UE) n º 650/2012. S'analitza la complexitat de determinar la jurisdicció aplicable a partir de l'estudi comparatiu amb la primera configuració que es va fer de la competència en el text de la Proposta de Reglament de la Comissió Europea i també de les diferents legislacions vigents dins de la UE abans de l'entrada en vigor del Reglament Europeu de Successions. Així mateix s'observa, més detalladament la determinació de la jurisdicció i el seu abast en l'ordenament jurídic espanyol.
Resum: El presente estudio versa sobre como se configura la competencia jurisdiccional en materia de sucesiones ransnacionales en el Reglamento (UE) nº 650/2012. En él se analiza la complejidad de la determinación jurisdicción aplicable del asunto partir del estudio comparativo con la primera configuración que se hizo de ésta en el texto de la Propuesta de Reglamento de la Comisión Europea y de las distintas legislaciones vigentes dentro de la UE antes de la entrada en vigor del Reglamento Europeo de Sucesiones. Así mismo se observa detalladamente la determinación de la jurisdicción y su alcance en el Ordenamiento Jurídico español.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Institut Universitari d'Estudis Europeus. Màster Universitari en Integració Europea. Quaderns de recerca (Bellaterra)
Pla d'estudis: Quaderns de recerca (Bellaterra) ; 15
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Dret de successions



61 p, 299.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-12-11, darrera modificació el 2022-08-17



   Favorit i Compartir