Aplicació de visió per dispositius mòbils
Fernández Gironès, Marc
Gonzàlez, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2011
Descripció: 76 p.
Resum: En aquest projecte es presenta l'aplicació per a dispositius mòbils Doppelganger. La seva funció és, a partir d'una fotografia, detectar la cara i mostrar la persona famosa de la nostra base de dades que més s'assembla a la persona en la fotografia. Per la implementació s'han utilitzat algoritmes de visió per computador i d'aprenentatge automàtic com per exemple el PCA i el K-Nearest Neighbor, tot utilitzant llibreries gratuïtes com són les OpenCV.
Resum: En este proyecto se presenta la aplicación para dispositivos móviles Doppelganger. Su función es, a partir de una fotografía, detectar la cara y mostrar el personaje famoso que más se parece a la persona de la fotografía. Para la implementación se han utilizado algoritmos de visión por computador y de aprendizaje automático como por ejemplo el PCA y el K-Nearest Neighbor, utilizando librerías gratuitas como las OpenCV.
Resum: In this project we present the mobile devices application called Doppelganger. Its goal is to detect the face from a picture and to show the celebrity from our database that is most similar to the person in the photo. Computer vision and machine learning algorithms, from the Open Source libraries OpenCV, such as the PCA and the K-Nearest Neighbor have been used for the implementation.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Imatges ; Processament ; Tècniques digitals



Projecte
76 p, 2.1 MB

Informe previ
14 p, 1.3 MB

Presentació
22 p, 2.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-08-31, darrera modificació el 2023-01-17



   Favorit i Compartir