To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/10232

Carne ecológica: influencia de los tiempos pre y postmortem en los parámetros de oxidación
Montoro Pérez, Celia; Peraire Fernández, Mònica
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Almajano Pablos, María Pilar
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la carn
-Peroxides--Analysis
-Meat industry and trade--Research
-Carn ecològica, oxidació de greixos, peròxids, àcid tiobarbitúric
-Carn -- Indústria i comerç -- Control de qualitat
Bachelor Thesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters