Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/9613

Estudi de l'evolució del kiwi (Actinídia Deliciosa) de IV gamma. Valoració de l'aplicació de sals càlciques en la vida comercial
Escofet Puy, Gerard; Hernández Monterroso, Carlos
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
-Kiwis
-Actinídia Deliciosa
-Mínimament processats
-Sals càlciques
-Kiwi
-Fermesa
-Qualitat
-IV gamma
-Kiwis
-Aliments de quarta gamma
Trabajo/Proyecto fin de carrera
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem