To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/9313
Title: | Estudio de viabilidad de una cooperativa de acopio y transformación de cacao orgánico en el municipio de San Miguelito, departamento Rio San Juan (Nicaragua) |
---|---|
Author: | Trujillo Cuevas, Cristina |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Iranzo Iranzo, Fco. Jose |
Abstract: | |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen vegetal -Cocoa trade--Nicaragua -Rural development projects--Nicaragua -San Miguelito -Sistemes agroforestals -Cacau -Cacau -- Indústria i comerç -- Nicaragua -Desenvolupament rural -- Nicaragua -- Projectes |
Rights: | Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/ |
Document type: | Bachelor Thesis |
Published by: | Universitat Politècnica de Catalunya |
Share: |