Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2099.1/8604
Títol:
|
Design of a software tool to determine the impact of rheological and physical properties of foodstu on human sensory perception, using Arti cial Neural Networks
|
Autor/a:
|
Balañà Ferré, Laia
|
Altres autors:
|
KUTTER, ALEX |
Abstract:
|
Outgoing |
Matèries:
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Informàtica::Intel·ligència artificial -Àrees temàtiques de la UPC::Ciències de la salut::Medicina::Neurologia -Rheology -- Mathematical models -Neural networks (Computer science) -Food -- Sensory evaluation -Reologia -- Models matemàtics -Xarxes neuronals (Informàtica) -Aliments -- Anàlisi sensorial |
Drets:
|
|
Tipus de document:
|
Projecte/Treball fi de carrera o de grau |
Publicat per:
|
Universitat Politècnica de Catalunya; Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg
|
Compartir:
|
|
Mostra el registre complet del document