Monitor de servidors JMS
Manzano Ulloa, Jordi
Talló Sendra, Marc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 189 p.
Resum: El monitor de servidors JMS és un projecte basat en el disseny i implementacio d'una eina GUI, destinada a programadors i equips de proves que treballin amb la tecnología Java Message Service, multiplataforma i multiservidor, que podrà monitoritzar un nombre variat de servidors JMS des de qualsevol sistema que tingui una màquina virtual de Java instal·lada. L'aplicació té com a principal objectiu visualitzar de forma clara i senzilla l'estat global d'un servidor JMS, mostrant les cues i tòpics creats, juntament amb la possibilitat de realitzar accions sobre les mateixes destinacions (enviament i eliminació de missatges residents al servidor) i la creació de gràfiques sobre el tràfic de missatges.
Resum: El monitor de servidores JMS es un proyecto basado en el diseño e implementación de una herramienta GUI, destinada a programadores y equipos de pruebas que trabajen con la tecnología Java Message Service, multiplataforma y multiservidor, que podrá monitorizar un número variado de servidores JMS desde cualquier sistema que tenga una máquina virtual de Java instalada. La aplicación tiene como principal objetivo visualizar de forma clara y sencilla el estado global de un servidor JMS, mostrando las colas y tópicos creados, junto con la posibilidad de realizar acciones sobre los mismos destinos (envío y eliminación de mensajes residentes en el servidor) y la creación de gráficas sobre el tráfico de mensajes.
Resum: The JMS server monitor is a project based on the design and implementation of a GUI tool aimed at developers and test teams who work with Java Message Service technology, a multi-server platform. It will enable them to monitor any number of JMS servers from any system that has a Java virtual machine installed. The application's main objective is to visualize clearly and simply the overall state of a JMS server, showing the queues and topics created, along with the ability to perform actions on the same destinations (sending and deleting messages residing in the server) and to create graphs on message traffic.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Servidors web ; Administració



189 p, 3.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-06-07, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir