Gestión y contabilización de facturas en formato Facturae
Monteagudo Palacios, Juana
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 83 p.
Resum: Este proyecto se inició con el objetivo de incluir una nueva funcionalidad en el módulo de Finanzas de ekon, el ERP que comercializa la empresa UNIT4. La nueva funcionalidad debía permitir registrar, visualizar y contabilizar facturas electrónicas. El entorno de desarrollo ha sido karat 8. 0, la plataforma tecnológica que se utiliza en UNIT4 para añadir nuevas funcionalidades estándar a sus productos o personalizarlos para cada cliente. Dichas funcionalidades se codifican en Java, ya que es el lenguaje de programación en el que se ha desarrollado karat 8. 0.
Resum: Aquest projecte es va iniciar amb l'objectiu d'incloure una nova funcionalitat en el mòdul de Finances d'ekon, l'ERP que comercialitza l'empresa UNIT4. La nova funcionalitat havia de permetre registrar, visualitzar i comptabilitzar factures electròniques. L'entorn de desenvolupament ha estat karat 8. 0, la plataforma tecnològica que s'utilitza a UNIT4 per afegir noves funcionalitats estàndard als seus productes o personalitzar-los per cada client. Aquestes funcionalitats es codifiquen en Java, ja que és el llenguatge de programació en el qual s'ha desenvolupat karat 8. 0.
Resum: Development of a new feature for the Finance module of ekon, the ERP of UNIT4 company. The new functionality should allow recording, viewing and accounting of electronic invoices. The development environment has been karat 8. 0, the technology platform that is used at UNIT4. These features are coded in Java.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Comptabilitat ; Processament de dades



83 p, 1.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-06-07, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir