Guitar Invaders : juego para Xbox 360
Martín Sánchez, Jordi
Verge, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 64 p.
Resum: El presente proyecto consiste en la creación de un videojuego sencillo para la consola Xbox 360. Se trata de un "Shoot'em up" o juego de naves, en el que deberemos ir esquivando y matando a nuestros enemigos. Todo esto ha sido posible gracias a las librerías XNA que permiten crear código en C# que la consola Xbox 360 puede leer. Así pues, disponemos de una pantalla de presentación, un menú principal, una pantalla con tres oleadas distintas de enemigos y un jefe final y un selector de idiomas y otro de dificultades. Todo esto creado en un entorno que mezcla el espacio y la música para darle una estética única y una identidad propia.
Resum: El present projecte consisteix en la creació d'un videojoc senzill per a la consola Xbox 360. Es tracta d'un "Shoot'em up" o joc de naus, en el qual haurem d'anar esquivant i matant als nostres enemics. Tot això ha estat possible gràcies a les llibreries XNA que permeten crear codi en C# que la consola Xbox 360 pot llegir. Així doncs, disposem d'una pantalla de presentació, un menú principal, una pantalla amb tres onades diferents d'enemics i un cap final, i un selector d'idiomes i un altre de dificultats. Tot això creat en un entorn que barreja l'espai i la música per tal de donar-li una estètica única i una entitat pròpia.
Resum: Development of a game for an Xbox 360 video console. It uses XNA libraries.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Videojocs ; Programació



64 p, 1.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-06-07, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir