Desarrollo y gestión de una página web educativa : Wolframio, un tipo con química
González Díaz, David
Meneses Benítez, Montserrat, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 101 p.
Resum: Nuestra Web tiene como eje central divulgar todo el material desarrollado en el Proyecto Wolframio, queriendo ser una herramienta sencilla y ágil para gestionar el material y ser más accesible para los usuarios. Para el desarrollo del proyecto se ha diseñado una arquitectura en la que conviven varias tecnologías y varios lenguajes de codificación y programación: HTML, PHP, MySQL, Java script, AJAX, JQUERY y CSS.
Resum: La nostra web té com a eix central divulgar tot el material desenvolupat al Projecte Wolframi, intentant ser una eina senzilla i àgil per a gestionar el material i ser més accessible per als usuaris. Per al desenvolupament del projecte s'ha dissenyat una arquitectura en la qual conviuen diverses tecnologies i llenguatges de codificació i programació: HTML, PHP, MySQL, JavaScript, AJAX, JQUERY i CSS.
Resum: Web application designed to disseminate the material collected during the Wolframio project. The web architecture design includes a variety of technologies and programming languages such as: HTML, PHP, MySQL, JavaScript, AJAX, JQuery and CSS.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Química ; Ensenyament assistit per ordinador ; Ensenyament virtual ; Ensenyament secundari



101 p, 1.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-31, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir