Càncer de pulmó no microcític : canvis epidemiològics, diagnòstics i terapèutics en les dues últimes dècades
Dalmau Pórtulas, Elsa
Domingo, Christian, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Seguí Palmer, Miquel Àngel, dir. (Parc Taulí Hospital Universitari. Institut d'Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT).)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 27 p.
Resum: Aquest estudi analitza els canvis en el diagnòstic, tractament i evolució del càncer de pulmó no cèl·lula petita (CPNCP) durant les dues últimes dècades a partir de les dades d'un registre hospitalari. S'inclouen els pacients diagnosticats de CPNCP a la Corporació Parc Taulí-Sabadell durant els períodes 1990-1997 i 2003-2005 i es recullen les dades de forma prospectiva. Els resultats obtinguts, extrapolables a altres àrees de l'Estat espanyol i dels països del nostre entorn, ajuden a complementar les dades dels registres poblacionals per valorar millor els canvis epidemiològics de la malaltia i l'impacte real dels tractaments.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Pulmons-Càncer, Càncer



27 p, 894.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT)
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-05-24, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir