Informatització d'una empresa tradicional
Alamillo Lumbreras, Santi
Peiró i Alemany, Montserrat
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 83 p.
Resum: Aquest projecte consisteix en la informatització d'una empresa tradicional dedicada a la fabricació i venda de productes de pastisseria. El projecte es divideix en dos parts essencials: millora i dotació de la nova xarxa informàtica amb tots el serveis necessaris pels nous requeriments de creixement de l'empresa en l'obertura de nous punts de venda i la seva gestió, i proporcionar presència a Internet, a través d'una botiga on-line.
Resum: Este proyecto consiste en la informatización de una empresa tradicional dedicada a la fabricación y venta de productos de pastelería. El proyecto se divide en dos partes esenciales: mejora y dotación de la nueva red informática con todos los servicios necesarios para los nuevos requerimientos de crecimiento de la empresa en la apertura de nuevos puntos de venta y su gestión, y proporcionar presencia en Internet, a través de una tienda on-line.
Resum: This project involves the computerization of a traditional company engaged in the manufacture and sale of confectionery. The project is divided into two essential parts: improvement and provision of new computer network with all services needed by the new requirements of growing company opening new stores and their management, and providing internet presence through an online store.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Empreses petites i mitjanes ; Direcció i administració ; Processament de dades ; Comerç electrònic



83 p, 3.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-15, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir