Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/11251
Títol:
|
Novel Industrial approach to white wine continuos protein stabilisation
|
Autor/a:
|
Salazar, F.N.; Achaerandio Puente, María Isabel; Labbé, M.; Güell, Carme; López, F.
|
Altres autors:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
Matèries:
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments -White wines -- Quality -Polyphenols -Adsorption -Vi blanc -- Qualitat -Polifenols -Adsorció |
Drets:
|
|
Tipus de document:
|
Article - Versió publicada Objecte de conferència |
Publicat per:
|
Editions Tec & Doc
|
Compartir:
|
|
Mostra el registre complet del document