To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/11904

Onion, a natural alternative to artificial food preservatives. Review
Santas, Jonathan; Almajano Pablos, María Pilar; Carbó Moliner, Rosa
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ENGIBIO - Enginyeria i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. SC-SIMBIO - Sistemes complexos. Simulació discreta de materials i de sistemes biològics
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Indústries químiques::Conservació d'aliments
-Food--Preservation
-Food additives
-Indústria química
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Published version
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Carbó Moliner, Rosa; Almajano Pablos, María Pilar; Achaerandio Puente, María Isabel; López, F
Santas, Jonathan; Guardiola Ibarz, Francesc; Rafecas Martínez, Magdalena; Bou Novensà, Ricard
Gordún Quiles, Elena; Valle Mendoza, Luis Javier del; Ginovart Gisbert, Marta; Carbó Moliner, Rosa
Valle Mendoza, Luis Javier del; Ginovart Gisbert, Marta; Gordún Quiles, Elena; Carbó Moliner, Rosa
 

Coordination

 

Supporters