To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/10077

Selección para optimizar el número de piezas comerciales por mata en los "calçots" o brotes de segundo año de la cebolla (Allium cepa L.)
Simó Cruanyes, Joan; Casañas Artigas, Francesc
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
-Onions-Breeding
-Calçots
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Published version
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Puig-Pey, M.; Biarnes, J.; Vilaseca, H.; Simó Cruanyes, Joan; Plans Pujolràs, Marçal; Casañas Artigas, Francesc; Massanes, T.
Rivera Pinzano, Ana; Plans Pujolràs, Marçal; Sabaté Reboll, José; Casañas Artigas, Francesc; Casals Missio, Joan; Rull Ferré, Aurora; Simó Cruanyes, Joan
Casañas Artigas, Francesc; Simó Cruanyes, Joan; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Plans Pujolràs, Marçal; Sabaté Reboll, José
Casañas Artigas, Francesc; Rivera Pinzano, Ana; Simó Cruanyes, Joan; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario
 

Coordination

 

Supporters