To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/9661

Nuevas tecnologías aplicadas a la obtencion de carnes de calidad
Álvarez del Castillo, Lorenzo; Diestre, Alejandro
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen animal
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Ramaderia::Biotecnologia i millora genètica animal
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Ramaderia::Bestiar porcí
-Swine
-Bestiar porcí -- Millora de les espècies
Article - Published version
Conference Object
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Francesch Vidal, Amadeu; Guerrero Asorey, Lluís; Álvarez del Castillo, Lorenzo
Álvarez del Castillo, Lorenzo; Hernández Yáñez, Eduard
Álvarez del Castillo, Lorenzo; Amadeu, Francesc; Eding, Herwin; Weigend, Steffen
Álvarez del Castillo, Lorenzo; Carrión, Domingo; Cía, Carmen; Higuera, Miguel A.
Álvarez del Castillo, Lorenzo; Francesch Ollé, Maria; Esteve García, Enric; Álvarez del Castillo, María Dolores; Salas Salvado, Jordi
 

Coordination

 

Supporters