Title:
|
Culinary alternatives for common beans (Phaseolus vulgaris L.): sensory characteristics of immature seeds
|
Author:
|
Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Ferreira, Juan José; Pérez-Vega, Elena; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Casañas Artigas, Francesc
|
Other authors:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
Subject(s):
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen vegetal -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana -Food Sensory evaluation -Beans--Spain -Mongetes -- Anàlisi -Aliments -- Anàlisi sensorial |
Rights:
|
|
Document type:
|
Article - Published version Article |
Share:
|
|