Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/6945
Títol: | Protein and starch content of raw, soaked and cooked beans (Phaseolus vulgaris L.) |
---|---|
Autor/a: | Pujolà Cunill, Montserrat; Farreras Aleu, Albert; Casañas Artigas, Francesc |
Altres autors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
Matèries: | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments -Beans -Food texture -Mongetes -- Anàlisi sensorial |
Drets: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipus de document: | Article - Versió publicada Article |
Compartir: |