To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/2544
Title: | Evolución de parámetros de calidad organoléptica en productos de V gama elaborados con alcachofa del prat (cyrana scolymus) |
---|---|
Author: | Avitia Rodríguez, Jessica; Pujolà Cunill, Montserrat; Blazquez, Judit; Cristina, Díaz; Achaerandio Puente, María Isabel |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments -Precooked foods -Artichokes -Food Sensory evaluation -Cocción en envase, cyrana scolymus, atmósfera modificada, V gama -Aliments de cinquena gamma -Carxofes -Anàlisi sensorial |
Rights: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Conference Object |
Share: |