To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/2541

Evaluación de viscosidades de zumos comerciales a temperaturas próximas a la congelación
Auleda Amorós, Josep Maria; Raventós Santamaria, Mercè; Hernández Yáñez, Eduard; Ruiz, Y.
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
-Concentrated fruit juices
-Refrigeration and refrigerating machinery
-Rheology
-viscositat, temperatures de congelació, solucions de sacarosa
-Sucs de fruita concentrats
-Reologia
-Temperatura
-Refrigeració
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Conference Object
Mercè Raventós, Jordi Salazar
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Moreno, F. L.; Ruiz, Y.; Auleda Amorós, Josep Maria; Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè
Sánchez, J.; Ruiz, Y.; Hernández Yáñez, Eduard; Auleda Amorós, Josep Maria; Raventós Santamaria, Mercè
Auleda Amorós, Josep Maria; Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè; Ruiz, Y.; Sánchez, J
Sánchez, J.; Ruiz, Y.; Raventós Santamaria, Mercè; Auleda Amorós, Josep Maria; Hernández Yáñez, Eduard
Moreno, F.L.; Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè; Gulfo, Rafael; Robles, C.M.; Ruiz, Y.
 

Coordination

 

Supporters