Implantación CRM en un club deportivo
Cuesta Martínez, Verónica
Verge, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 116 p.
Resum: La propuesta CRM que se pretende ofrecer consiste en una herramienta estratégica de negocio para gestionar las relaciones con los clientes. La aplicación está desarrollada bajo un prisma Siebel para un determinado club deportivo. Esta herramienta ha de permitir estudiar todas las posibles oportunidades de negocio cubriendo la necesidad de saber en cualquier momento la circunstancia personalizada de cada cliente (socio o no socio) y de sus trámites. El objetivo fundamental del CRM es lograr la fidelización del cliente maximizando los recursos utilizados, mejorar los servicios ofrecidos en un grado óptimo y aumentar la cuenta de resultados. Para ello se plantea implantar una aplicación totalmente configurada y adaptada a las necesidades de un club deportivo.
Resum: La proposta CRM que s'ofereix consisteix en una eina estratègica de negoci per gestionar les relacions amb els clients. L'aplicació està desevolupada sota un prisma Siebel per a un determinat club esportiu. Aquesta eina ha de permetre estudiar totes les possibles oportunitats de negoci, cobrint la necessitat de saber en qualsevol moment la circumstància personalitzada de cada client (soci o no soci) i dels seus tràmits. L'objectiu fonamental del CRM és aconseguir la fidelització del client maximitzant els recursos utilitzats, millorar els serveis oferts en un grau òptim i augmentar el compte de resultats. Amb aquest fi es planteja implantar una aplicació totalment configurada i adaptada a les necessitats d'un club esportiu.
Resum: This CRM proposal creates an strategic business tool with the objective to manage the relationships with customers. The application is developed under a Siebel prisma for an sports club. This tool should allow to analyze all the possible business opportunities covering the need to know at any time the personal circumstances of each customer (member or nonmember) and its procedures. The main objective of CRM is to obtain customer loyalty by maximizing resource use, improving the services offered at an optimum and increasing the income statement.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Relacions amb els clients ; Automatització ; Direcció i administració ; Clubs esportius



116 p, 2.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-15, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir