Web de centro hospitalario infantil
Claver Auqué, Joan
Vera Rodríguez, Gonzalo
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 98 p.
Resum: El objetivo principal del Proyecto es la elaboración de un Portal Web para la mejora en la atención sanitaria prestada por un centro hospitalario infantil. El uso del portal desarrollado se espera que lleve asociada una mejora en la percepción de proximidad, y mayor calidad de los servicios prestados por el mismo para los usuarios del centro gestionado. El portal web será desarrollado para dar servicio tanto a los usuarios actuales del centro (pacientes del centro), como a usuarios no registrados que pudieran ser futuros clientes de los servicios prestados por el mismo.
Resum: L'objectiu principal del projecte és l'elaboració d'un Portal Web per a la millora en l'atenció sanitària prestada per un centre hospitalari infantil. L'ús del portal desenvolupat s'espera que porti associada una millora en la percepció de proximitat, i major qualitat dels serveis prestats pel mateix per als usuaris del centre gestionat. El portal web serà desenvolupat per donar servei tant als usuaris actuals del centre (pacients del centre), com a usuaris no registrats que puguin ser futurs clients dels serveis prestats pel mateix.
Resum: The main objective of the project is to develop a Web Portal which improves the health care provided by a children's hospital. In addition the use of this portal is expected to provide better proximity perception, and higher quality of the health center services. The web portal will be developed to provide services to current users (patients) as well as to non-registered potential clients.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Hospitals ; Direcció i administració ; Processament de dades ; Centres sanitaris



107 p, 2.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-15, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir