Cuadro de mando : control de ventas
Bernal Alba, Ruth María
Cubillo Alonso, Òscar, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Empresa)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 114 p.
Resum: La empresa Eatout quiere crear un Cuadro de Mando desde el que llevar el control de ventas de los restaurantes. Actualmente se comprueba qué locales faltan por cerrar la jornada de ventas y se lleva un registro de los errores desde una hoja de cálculo. Con este proyecto se pretende agilizar y facilitar la gestión de ventas, y analizar las posibles causas de esas faltas. Para ello, se creará una aplicación en . NET desde la que gestionarán los cierres que falten por realizar en una jornada indicando cuál ha sido el motivo. Después se analizarán estos datos a través de la herramienta de Business Objects de SAP creando un Cuadro de Mando.
Resum: L'empresa EatoOut vol crear un Quadre de Gestió des d'on portar el control de vendes dels restaurants. Actualment es comprova quins locals falten per tancar la jornada de vendes i es porta un registre dels errors des d'un full de càlcul. Amb aquest projecte, es pretén agilitzar i facilitar la gestió del control de vendes, i analitzar-ne els possibles errors. Per això, es crearà un aplicatiu en . NET des d'on es gestionaran els tancaments per jornada, indicant quin ha sigut el procés i en el cas dels que hagin fallat, quin és el motiu. Després s'analitzaran les dades obtingudes amb el Business Objects de SAP, creant un informe específic.
Resum: The Eatout Company wants to develop a Dashboard to manage restaurant sales. Currently, the technicians check which restaurants need to close sales for this day and log the errors on a worksheet. This project aims to streamline and facilitate the management of sales and analyzes the possible causes of those failures. For this, an application will be created in . NET from which to manage the remaining closes to be done in a day indicating what has been the reason for errors. This data will then be analysed though SAP's Business Objects and using these results a control panel will be created.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Empreses ; Automatització ; Direcció i administració



114 p, 3.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-16, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir