Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/182679

Effect of biological surlie ageing on the sparkling wines’ quality and elaoration
Vichi, Stefania
Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca; Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició i Bromatologia
2012-04-04
634 - Horticultura. Viticultura
Vi escumós
Control de qualitat
33 p.
Article
Els ajuts de l'AGAUR;2007 BE-1 00229
         

Full text files in this document

Files Size Format
2007 BE-1 00229.pdf 260.3 KB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Varona, Elisa; Tres, Alba; Rafecas, Magdalena; Vichi, Stefania; Sala Pallarés, Roser; Guardiola Ibarz, Francesc
Varona, Elisa; Tres, Alba; Rafecas, Magdalena; Vichi, Stefania; Barroeta, Ana Cristina; Guardiola Ibarz, Francesc
Varona, Elisa; Tres, Alba; Rafecas, Magdalena; Vichi, Stefania; Barroeta, Ana Cristina; Guardiola Ibarz, Francesc
Albendea, Paula; Tres, Alba; Rafecas, Magdalena; Vichi, Stefania; Sala Pallarés, Roser; Guardiola Ibarz, Francesc
 

Coordination

 

Supporters